18 Jun 2017 - 14:30

Beesel

CV de Drake viert 6×11-jarig bestaan
Dit seizoen bestaat carnavalsvereniging de Drake uit Beesel 6×11 jaar. En om aangezien de Drake een drukke zomer achter de rug hebben met het bekende Draaksteken, heeft de carnavalsvereniging besloten om het jubileumfeest te vieren in de zomer van 2017. En dat moet een groot feest worden voor alle leeftijden in de feesttent op de Markt!
Bloed, zweet en tranen
Vrijdag 16 juni wordt het weekend afgetrapt af met de Beeselse BZT show, afgeleid van bloed, zweet en tranen. De BZT show is bij de kids (en mama’s en papa’s) bekend van de televisie bij Zapp. Kinderen van de basisschool werd gevraagd om een wens in te sturen. En daar werd massaal gehoor aan gegeven! Achter de schermen is een team hard aan het werk om een aantal van deze wensen in vervulling te laten gaan.
Grote namen
Met ‘Proud to be Faut XXL’ start op vrijdagavond het echte feestprogramma. Een dancefeest voor de jeugd met onder andere 3FM DJ Domien Verschuuren en The Allstarz. Zaterdag 17 juni kan iedereen zich ’s middags uitleven bij wat de Drake noemen ‘de leukste strijd van het jaar’. Het 6×11-kamp staat garant voor een middag vol plezier, uitdaging en een fanatieke battle om het beste team. Na deze sportieve uitdaging kan ’s avonds het dak eraf bij ‘Fieës in de Tent’ met grote namen als Big Benny, Erwin én Wir sind Spitze!
120 muzikanten
Om het weekend goed af te sluiten is er op zondagmiddag 18 juni een groots feestconcert! De 120 (!) muzikanten van Harmonie St. Gertrudis en het Gemengd Koor Beesel zijn al weken druk aan het repeteren om hier een concert neer te zetten om in te lijsten.
De Drake doen er alles aan om op 16-17-18 juni een weekend neer te zetten waar Beesel nog lang over zal napraten! Verdere info en verkoopadressen op www.jubileumweekend.nl.

Fieësconcert

zÓnjig 18 juni – vanaaf 14.30 oer

’n Good weekend sjluut se in sjtiel aaf! De tent waert gevuld mit taofels en sjteul zoeëdet geur d’r allemaol ’ns good veur kènt gaon zitte. Ouch de miense die get minder mekkelik ter bein zin, kènne zoeë van dit concert genete.

De presentatie is deze middig in henj van ‘Trio Los Vas’. Zie heite uch ónger ’t motto ‘Veur zien d’r óm uch te amusere’ welkóm mit ’n lekker tas kóffie en ’n sjtökske vlaai. Óngertösse make Harmonie St. Gertrudis en ’t Gemèngk koeër zich klaor óm veur uch ’n sjitterend muzikaal programma te verzorge. Van bekènde popmuziek toet lekkere Hollandse meizingers. Inkele sjpeciale gaste, zoeëas Julia en de Drakekapel, zorge veur ’n gevarieerd muziekaanbod en DJ G-Force zal deze daag sjpetterend aafsjloete. Genete is ’t sjleutelwaord van deze middig!

Tickets en info

Kaarte à € 7,50,- (vanaaf 5 jaor) zin inclusief ein tas kóffie en ein lekker sjtök vlaai en zin binnekort te koup biej lokale verkouppuntje! Haaj dees website of de facebookpagina in de gate veur start verkoup.

Aan de daagkassa is de entree € 8,-. Deze middig zin d’r zit- én sjtaonplaatse.
Kaertjes zin neet op nummer, dus d’r geld vrieje plaatskeuze.
Kinjer t/m 4 jaor zin gratis as ze bie pap en mam oppe sjoot zitte (Dit vanwaege ’t beperkte aantal zitplaatse!).

Tent aope óm 13.30 oer, aanvang 14.30 oer.
Garderobe aanwezig!