17 Jun 2017 - 13:00

Beesel

CV de Drake viert 6×11-jarig bestaan
Dit seizoen bestaat carnavalsvereniging de Drake uit Beesel 6×11 jaar. En om aangezien de Drake een drukke zomer achter de rug hebben met het bekende Draaksteken, heeft de carnavalsvereniging besloten om het jubileumfeest te vieren in de zomer van 2017. En dat moet een groot feest worden voor alle leeftijden in de feesttent op de Markt!
Bloed, zweet en tranen
Vrijdag 16 juni wordt het weekend afgetrapt af met de Beeselse BZT show, afgeleid van bloed, zweet en tranen. De BZT show is bij de kids (en mama’s en papa’s) bekend van de televisie bij Zapp. Kinderen van de basisschool werd gevraagd om een wens in te sturen. En daar werd massaal gehoor aan gegeven! Achter de schermen is een team hard aan het werk om een aantal van deze wensen in vervulling te laten gaan.
Grote namen
Met ‘Proud to be Faut XXL’ start op vrijdagavond het echte feestprogramma. Een dancefeest voor de jeugd met onder andere 3FM DJ Domien Verschuuren en The Allstarz. Zaterdag 17 juni kan iedereen zich ’s middags uitleven bij wat de Drake noemen ‘de leukste strijd van het jaar’. Het 6×11-kamp staat garant voor een middag vol plezier, uitdaging en een fanatieke battle om het beste team. Na deze sportieve uitdaging kan ’s avonds het dak eraf bij ‘Fieës in de Tent’ met grote namen als Big Benny, Erwin én Wir sind Spitze!
120 muzikanten
Om het weekend goed af te sluiten is er op zondagmiddag 18 juni een groots feestconcert! De 120 (!) muzikanten van Harmonie St. Gertrudis en het Gemengd Koor Beesel zijn al weken druk aan het repeteren om hier een concert neer te zetten om in te lijsten.
De Drake doen er alles aan om op 16-17-18 juni een weekend neer te zetten waar Beesel nog lang over zal napraten! Verdere info en verkoopadressen op www.jubileumweekend.nl.

6X11-Kamp

zaoterdig 17 juni – vanaaf 13.00 oer

Veur dage uch oet! Jao, dich ouch! Doot mit aan de leukste sjtried van ’t jaor. Gank de competisie aan op versjillende spectaculaire óngerdeile! ’t ‘6×11-kamp’ sjteit garant veur ‘ne middig vol plezeer, oetdaging en natuurlik ‘ne fanatieke sjtried óm ’t bèste team.

Oetdaging, teamspirit, samewerking, sjportief, plezeer. Zoeëmaar get krete die huuëre bie ’n ech zeskamp. ’t Maak neet oet of se mitduis mit dien vrunj, voetbalteam, kaartclub, buurtvereiniging of dien collega’s. ’t Kèn én moog allemaol! Dit is ’n sjportief sjpel, mer natuurlik veural ouch ‘ne gezellige middig veur jónk en aad.

Mitdoon!

Gaef uch snel op

Sjrief uch via ongerstaonde button sjnel in (veur 5 juni) mit ’n team van minimaal 5 en maximaal 9 persoeëne.
Per team vraoge veur € 30,- insjriefgeld (incl. 11 consumpties).
Dit bedraag zal bie insjrieving geliek waere voldaon.

Verzamele óm 12.00 oer, aanvang 13.00 oer.

Fieës in de tent!

Zaoterdig 17 juni – Vanaaf 21.00 oer

Wao is det fieësje?? Hiej in Beesel natuurlik! Oei, oei, oei… zorg mer det geur de 17e in uche agenda höb geblok! Want naodet geur natuurlik höb mitgedaon aan de 6×11-kamp, höb geur ’s aoves waal ’n fieësje verdeend, neet?

Det waert geregeld! Want asse Erwin, Big Benny en Wir sind SPITZE! op eine aovend biejein in ’n tent duujs, den kèn det allein mer ‘ne onvergaetelikke fieësaovend waere! Normaal krieg eine van dees drie de tent al oppe kop, dus waat geit det gaeve as die alle drie achterein ’n fieësje kómme bouwe!?

Hiej wilt geur bie zin, want hiej waert nag lang euver naogekald in ’t dörp! Van jónk toet get minder jónk… idderein is van herte oetgeneudig.

’n Fieësweekend veur jónk en aad!

16-17-18 juni

Op 16-17-18 juni is ’t fieës in Beesel. Mit ’n bomvol programma, waobie gedach is aan alle laeftieje, viert CV de Drake zien 6×11-jäörig jubileum in ’n groeëte fieëstent oppe Mert. Want volges de Drake vier se ’n jubileum mit én veur alle inwoeëners!

Winse gaon in vervulling veur de kinjer van basissjoeël ’t Spick op vriedigmiddig. ’s Aoves is d’r aan de ajere jeug gedach mit ’n XXL-versie van Proud to be Faut waobie 3FM DJ Domien Verschuuren van de partie is.

De 6×11-kamp is de leukste sjtried van ’t jaor! Jónk én aad kènne in teamverbandj de competisie aangaon. Deze middig sjteit garant veur väöl lol en plezeer. De zaoterdigaovend waert ’n ongekènd fieës in de tent mit optraejes van Wir sind SPITZE!, Big Benny en Erwin!

Zónjigmiddig sjloete veur ’t weekend in sjtiel aaf mit ’n prachtig fieësconcert. Popmuziek, Hollandse hits… d’r kump van alles veurbie! Gank d’r mer ’ns good veur zitte en geneet van Harmonie St. Gertrudis, ’t Gemèngk koeër, Julia en de Drakekapel.