16 Jun 2017 - 13:00

Beesel

CV de Drake viert 6×11-jarig bestaan
Dit seizoen bestaat carnavalsvereniging de Drake uit Beesel 6×11 jaar. En om aangezien de Drake een drukke zomer achter de rug hebben met het bekende Draaksteken, heeft de carnavalsvereniging besloten om het jubileumfeest te vieren in de zomer van 2017. En dat moet een groot feest worden voor alle leeftijden in de feesttent op de Markt!
Bloed, zweet en tranen
Vrijdag 16 juni wordt het weekend afgetrapt af met de Beeselse BZT show, afgeleid van bloed, zweet en tranen. De BZT show is bij de kids (en mama’s en papa’s) bekend van de televisie bij Zapp. Kinderen van de basisschool werd gevraagd om een wens in te sturen. En daar werd massaal gehoor aan gegeven! Achter de schermen is een team hard aan het werk om een aantal van deze wensen in vervulling te laten gaan.
Grote namen
Met ‘Proud to be Faut XXL’ start op vrijdagavond het echte feestprogramma. Een dancefeest voor de jeugd met onder andere 3FM DJ Domien Verschuuren en The Allstarz. Zaterdag 17 juni kan iedereen zich ’s middags uitleven bij wat de Drake noemen ‘de leukste strijd van het jaar’. Het 6×11-kamp staat garant voor een middag vol plezier, uitdaging en een fanatieke battle om het beste team. Na deze sportieve uitdaging kan ’s avonds het dak eraf bij ‘Fieës in de Tent’ met grote namen als Big Benny, Erwin én Wir sind Spitze!
120 muzikanten
Om het weekend goed af te sluiten is er op zondagmiddag 18 juni een groots feestconcert! De 120 (!) muzikanten van Harmonie St. Gertrudis en het Gemengd Koor Beesel zijn al weken druk aan het repeteren om hier een concert neer te zetten om in te lijsten.
De Drake doen er alles aan om op 16-17-18 juni een weekend neer te zetten waar Beesel nog lang over zal napraten! Verdere info en verkoopadressen op www.jubileumweekend.nl.

De Beeselse BZT Show!

VRIEDIg 16 juni – vanaaf 13.00 oer

De BZT show (aafgeleid van Bloed, Zweet en Tranen) is bie de kinjer (en mama’s en papa’s) bekènd van de tillevisie bie Zapp! En waat ze op tv kènne, det kènne veur in Beesel ouch!

Dus höbbe veur de kinjer op bassisjoeël ’t Spick gevraog om ’n wins in de winsboum te hange. En det höbbe veur geweite! WAUW! Waat zien dao väöl sjieke, mooie, leeve, sjtoere, grappige, groeëte en kleine winse op binnegekómme.

Achter de sjerme waert d’r al ’n tiedje hel gewèrk óm ’n aantal van dees winse op vriedigmiddig 16 juni in vervulling te laote gaon. En natuurlik waert d’r gekeke det alle kinjer daovan mit kènne genete. Det waert veur de jeug ‘ne onvergaetelikke middig.

Kom kieke!

Vanaaf 13.30 oer bars ’t sjpektakel los in de tent. Gratis entree, dus kóm gezellig kieke!

Proud to be Faut XXL

VRIEDIg 16 juni – vanaaf 20.00 oer

Proud to Be Faut… need I say more? Jaozeker! XXL! En den bedoele veur ouch éch XXL. Wat dach geur van dees line-up: DJ N-Que, Electbeats, Jacks ’n Hyde, The Allstarz én… last but not least… 3FM DJ Domien Verschuuren!

’n Fieësweekend veur jónk en aad!

16-17-18 juni

Op 16-17-18 juni is ’t fieës in Beesel. Mit ’n bomvol programma, waobie gedach is aan alle laeftieje, viert CV de Drake zien 6×11-jäörig jubileum in ’n groeëte fieëstent oppe Mert. Want volges de Drake vier se ’n jubileum mit én veur alle inwoeëners!

Winse gaon in vervulling veur de kinjer van basissjoeël ’t Spick op vriedigmiddig. ’s Aoves is d’r aan de ajere jeug gedach mit ’n XXL-versie van Proud to be Faut waobie 3FM DJ Domien Verschuuren van de partie is.

De 6×11-kamp is de leukste sjtried van ’t jaor! Jónk én aad kènne in teamverbandj de competisie aangaon. Deze middig sjteit garant veur väöl lol en plezeer. De zaoterdigaovend waert ’n ongekènd fieës in de tent mit optraejes van Wir sind SPITZE!, Big Benny en Erwin!

Zónjigmiddig sjloete veur ’t weekend in sjtiel aaf mit ’n prachtig fieësconcert. Popmuziek, Hollandse hits… d’r kump van alles veurbie! Gank d’r mer ’ns good veur zitte en geneet van Harmonie St. Gertrudis, ’t Gemèngk koeër, Julia en de Drakekapel.