17 Nov 2017 - 14:00

Tegelen

Jubileumweekend 17-18-19 november

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november staat het Jubileumweekend van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles in het kader van het 6×11-jarig bestaan op het programma. In totaal zullen er een viertal evenemeten plaatsvinden in Cultureel Centrum De Haandert.

Het feestweekend wordt vijdagmiddag afgetrapt met de Seniorenmiddag. Humor en muziek staan centraal. Het beste van het beste van Limburgse artiesten staan op de planken in Tegelen. Het programma begint om 14.00 uur en zal rond de klok van 18.00 uur afgelopen zijn. De volgende artiesten zijn present: De Razelfanfaar, Ivo van der Bijl, Trio Ongeplök, Frans Croonenberg, Hub Stassen (tevens presentator van de middag), De Knöppele en Thei en Marij. Deze middag is reeds uitverkocht.

’s Avonds staat voor de jeugd Project 66 geprogrammeerd in De Zaal en De Foyer. In De Zaal wordt R&B/Urban/HipHop en nog veel meer gedraaid. Een van de best draaiende DJ’s te weten Johnny500 zal optreden net als DJ Q-la-lane, Maximus en Bobby Fresh. In De Foyer wordt feestmuziek gedraaid. Arjan Oostrom, DJ GET-A-JOB en DJ FALCO draaien bij Alwin’s Shotjesbar. Kaarten voor deze avond kosten als Early bird € 10,00 (Uitverkocht), Regular € 12,50 en Lazy bird (Avondkassa) € 15,00.

Een dag later op zaterdag 18 november is de Jubileumparty. Om 20.00 uur worden de deuren geopend voor een bijzondere en spetterende avond, die om 20.30 uur start met muziek van DJ Remco. Deze Tegelse DJ vermaakt tijdens deze avond meerdere malen het publiek met swingende muziek. Voor deze Jubileumavond is er een speciale jubileumband geformeerd en deze zullen samen met diverse artiesten optreden. Als eerste is het de beurt aan Sander en Marinho. Maar ook de in Noord-Limburg welbekende Ben Verdellen en De Toddezek zullen samen met de liveband optreden. Natuurlijk ontbreken de Tegelse artiesten niet tijdens deze Jubileumavond waaronder de duo’s Thei en Marij en Marco en Sandra. Deze jubileumparty belooft een spektakel te worden, die je niet mag missen. Kaarten voor deze avond kosten € 7,50.

Het feestweekeinde wordt op zondag 19 november afgesloten met de Jubileumreceptie. Vanaf 14.00 uur bestaat er de mogelijkheid om het jubilerende Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles te feliciteren in Cultureel Centrum De Haandert. Tijdens deze middag zullen er ook de nodige muzikale klanken te hoor worden gebracht met een keur aan artiesten zoals DJ Remco, de dansgardes van D’n Oeles, Houps, Oeleskapel Tegels Blood, 2Kwart, Krista Meijer en Dave Ververgaard, Marleen Rutten en De Toddezek.

Entreekaarten verkrijgbaar bij:
Bakker Bart Kerkstraat,
Plus Verbeeten Glazenapplein
Cultureel Centrum De Haandert
en online op www.6x11oeles.nl

Seniorenmiddag
Op Vrijdag 17 november 2017 vindt ter gelegenheid van het 6x 11 jarig jubileum van V.g. D’n Oeles een Limburgse seniorenmiddag plaats in het Cultureel Centrum De Haandert in Tegelen en zullen humor en muziek centraal staan. De crème de la crème van Limburgse artiesten passeert de revue. Aanvang 14.00 uur en het einde zal rond 18.00 uur liggen. De presentatie is in handen van veelvuldig Limburgs Buuttekampioen Hub Stassen.
De volgende artiesten zullen deze middag op het Haandert podium te bewonderen zijn. De Razelfanfaar tekent voor de muzikale begeleiding en bestaat uit door de wol geverfde muzikanten die hun sporen individueel hebben verdiend en zich op latere leeftijd hebben gevormd tot deze fanfaar.
Ivo van der Bijl bouwde na zijn studie aan het conservatorium in Maastricht een boeiende carrière op. Werkte in het stadtheater in Aken en zong o.a. bij Andre Rieu en de luchtmacht kapel en vertolkte diverse solo rollen in Opera en Operette. Trio Ongeplok een niet al te serieus en bovenal kolderiek drietal heren uit Born die behoren totde top van de Limburgse amusementswereld.
Frans Croonenberg is afkomstig uit Gulpen en vierde recent zijn 55 jarig artiesten jubileum en brengt buiten zijn bekend Limburgstalige ook Duitstalige repertoire hetgeen hem op zijn lijf geschreven is. Hub Stassen is drievoudig Limburgs Buuttekampioen en zal niet alleen deze middag in de buut staan maar ook de gasten door het programma leiden.
De Knöppele genoten vooral bekendheid door hun kolderieke weersvoorspellingen op het inmiddels ter ziele TV limburg, maar ze zijn levendiger als ooit en laat u verrassen door deze prettig gestoorde heren uit Elsloo.
Thei & Marij staan inmiddels al meer dan 30 jaar samen op de planken en zijn door hun liedjes geliefd en bemind door de hele Provincie.
Leden van de KBO’s en het SOB Venlo hebben de mogelijkheid om vanaf 1 maart kaarten te reserveren bij de vereniging waarbij men is aangesloten. Voor deze jubileummiddag heeft V.g. D’n Oeles het toegangskaartje bepaald op het ludieke bedrag van € 5,- p.p. Vanaf 1 april gaan de overgebleven toegangskaarten de vrije verkoop in. Let wel: Per KBO of SOB lid mogen maximaal 2 toegangskaarten gereserveerd worden en ben er zo snel mogelijk bij, want op=op!