18 Nov 2017 - 20:11

Meerssen

Wie zingt komend carnavalsseizoen de winnende schlager van Meersje ????!

Beste schrijvers, componisten en artiesten,

Terwijl de Meersjense Vastelaovesvierder nog is of gaat genieten van een welverdiende vakantie, is de commissie van het Meersjens Vastelaoves Leedjeskonkoer
al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe carnavalsseizoen.

Traditioneel starten we met ons gezellige ‘Meersjens Vastelaoves Leedsjeskonkoer’ (MVK).Dit jaar vindt het MVK plaats op zaterdag 18 november 2017 in Gemeenschapshuis De Stip te Meerssen.
De generale repetitie vindt op de vrijdag ervoor plaats.

Vinden jullie het leuk om met een (eigen) Meersjense schlager op de bühne te staan? Gaan jullie voor dat avondje spas en plezeer?
Of denken jullie eeuwige roem te vergaren door de winnende Meersjense schlager te zingen? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onderstaande commissieleden.

Om alles goed en tijdig te kunnen regelen maken wij iedereen nu alvast attent op deze activiteit. Aangezien we tevens voor de opnames al afspraken met de studio hebben gemaakt,
moeten we daarbij een strakke planning hanteren. De uiterste inleverdatum van ‘ut’ leedsje is daarom op 15 september 2017. Hebben jullie het liedje al helemaal klaar (full-band en instrumentaal)?
Dan kun je dit inleveren tot 15 oktober 2017.

We wensen iedereen nogmaals een fijne en zonnige vakantie, met veel muzikale inspiratie en schlagervoorbereidingen.
Wij hopen op ons MVK de deelnemers van afgelopen jaren alsmede nieuwe enthousiaste vasteloavesvierders te mogen begroeten!

Meersje een zonnig & muzikaal Alaaf!

Eric Smeets 06-11378334
Bjorn Molling 06-54634157
Jos Brouwers 06-52669681
Wil Ubachs 06-45856873
Commissie MVK,
CV de Aanhawwersj