18 Nov 2017 - 15:11

Stevensweert

Evenement: De Limburgese Duo Optocht
Waar:Stevensweert
Wanneer van 18-11-2017 tot 18-11-2017
Tijdstip van 14:00 tot

Extra informatie:
Beste Carnavalvierders,

Als S.C.S. de Leefhöbbers Stevensweert organiseren wij ook dit jaar weer het schitterende evenement : Duo Optocht te Stevensweert. En wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan dit unieke evenement.
Wij organiseren op 18 november 2017 wederom “De Limburgse Duo Optocht”. Op deze dag zal om 15.11 uur een schitterende stoet van duo’s door de straten van het voormalige vestingstadje Stevensweert trekken. Deze optocht wordt opgeluisterd door diverse Zaate Hermeniekes die gezellige sfeer zullen zorgdragen. Voor deze optocht zijn we nog op zoek naar duo’s die willen deelnemen. Dus schrijf je in !!
Als thema hebben wij gekozen voor “de Leefhöbber”. Dit thema kan op vele manieren tot uitdrukking worden gebracht door duo’s en we verwachten dan ook de mooiste creaties die aan dit geweldig spektakel zullen deelnemen.
Er zal een onafhankelijke jury zijn die de drie mooiste creaties zal belonen met een mooie geldprijs van €150,– voor de eerste plaats, €75,– voor de tweede en voor de derde plaats € 50,– Verder hebben wij voor de jeugd tot 16 jaar een separate competitie waarbij de eerste drie plaatsen een mooie beker als herinnering zullen ontvangen.
Na de optocht hebben wij nog een gezellige bijeenkomst in het feestpaviljoen bij café Ritho op de markt in Stevensweert met optredens van diverse Limburgse artiesten in samenwerking met TVellef.
Inschrijven kan tot en met 18 november 2017 via de website van SCS de Leefhöbbers of via facebook.

WIJ ZIEN JULLIE GRAAG OP 18 NOVEMBER 2017 IN STEVENSWEERT !!