27 Dec 2017 - 20:00

Roermond

Een bomvolle Oranjerie genoot afgelopen jaar op ‘3e kerstdag’ van ‘Angers’. Big Benny en Patrick Gerets lieten onder begeleiding van de Big Band Boesten in de show horen en zien dat zij ook op een andere wijze live muziek kunnen brengen met nummers als ‘Bloodwors en hane’ en ‘Det eine ingel besteit’. In het tweede gedeelte gooiden ze alle remmen los met vooral nummers uit hun eigen repertoire. Big Benny en Patrick is een tweespan dat elkaar aanvoelt en aanvult in muziek en entertainment. Samen met Resi Coumans en Roy Selder brachten zij een avond met veel muziek in Roermonds dialect in een show die het publiek de duimen omhoog deed steken.

Het duo Big Benny en Patrick gaat daarom door en zal ook in 2017 op ‘3e kerstdag’, 27 december, het theaterprogramma ‘Angers’ presenteren. Over de inhoud kunnen wij het volgende bekendmaken: het wordt weer ‘Angers’ dan ‘normaal’ in Roermonds dialect met Roermondse klassiekers, in Roermonds vertaalde wereldhits en eigen nummers ‘in en door Remunj’.
Onder regie van Marc Latta en mede tekstschrijver Ton Spätjens zal een nieuwe productie worden samengesteld waarin ‘klassiekers’ van afgelopen jaar natuurlijk meegenomen worden. Op uitnodiging van het Roermondse duo zullen bekende artiesten de show compleet maken.

Een unieke kans om Big Benny en Patrick weer in rok te horen zingen, Hub Boesten met zijn sjiekste pet zijn band te zien begeleiden en te genieten van de vele muzikanten, zangers en danseressen uit het Roermondse die zich vol enthousiasme inzetten om dit unieke project te laten slagen.
Roger Kessels en Math de Ponti van ‘Angers Events’ nodigen u graag uit in het theater van de Oranjerie voor een sfeervolle avond waarin ‘Remunj’ het middelpunt is.