14 Jan 2017 - 14:11

Mechelen

Persbericht Jeugdzitting J.C.V. de Breuzelèèrkes

Mechelen 28 december 2016

Op zaterdag 14 januari  2017 vindt er weer de jaarlijkse ‘Kingerzitting’ plaats in Mechelen. Tijdens deze zitting zullen de kinderen uit Mechelen geamuseerd worden met optredens uit eigen- en omliggende dorpen. Het voorlopige programma ziet er globaal als volgt uit: Dansgroep Sensation, optredens van de basisschoolleerlingen, Sjpringleavend, , Chelsey & Amelia, Twinkling Stars, Moonlight & vele andere artiesten.

Na deze optredens is het moment aangebroken om afscheid te nemen van de regerende hooglustigheden Jeugdprins Kian I, Jeugdprinses Samira en Hofnar Iwan. Vervolgens zullen met een spannend en spectaculair proclamatiespel de nieuwe heersers over het Breuzelèèrkesriek ten tonele verschijnen.

Na afloop zal er een Carnavalsdisco plaatsvinden met MAD The art of Sound, waarbij iedereen van harte welkom is om samen met de nieuwe hoogstlustigheden er een gezellige avond van te maken.

Iedereen is verkleed welkom voor dit gezellige programma dat geschikt is voor jong & oud!

De entreeprijs bedraagt voor kinderen tot en met 16 jaar €2,50 en voor de ouderen €3,50. Het begint om 14:11 uur (zaal open om 13:30 uur) . Voor alle kinderen is er bij de entree een leuke verassing.

De jeugdzitting vindt plaats in gemeenschapszaal A gen Sjoeel (gelegen aan de Hileshagerweg). Voor meer informatie kijk ook op www.breuzeleerkes.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/breuzeleerkes Let op in de gemeenschapszaal zijn geen pistooltjes, serpentines, spuitbussen of confetti toegestaan!