29 Okt 2017 - 13:11

Maastricht

Maastrichts Carnavalsliedje in de Muziekgieterij

Kom op 29 oktober naar de Muziekgieterij en geniet van een muzikaal spektakel. Maar voor het zover is hebben we nieuwe liedjes nodig. Heb je een liedje? Stuur dit dan voor dinsdag 29 augustus om 24.00 uur in.

Hartje zomer en we denken aan het nieuwe Carnavalsliedje van 2018. Knettergek? Toch zit je al met een wijsje in je hoofd of je hebt een originele tekst die wacht om uitgeschreven te worden. Sta jij straks in de spannende finale op 29 oktober in de Muziekgieterij op de Boschstraat hartje Maastricht. Deze ruimte biedt toegang aan 900 tot 1000 mensen. Waar anders de klanken van popbands en DJ,s klinken gaat nu het Mestreechter Vastelaovesleedsje van 2018 gekozen worden.

Het door jou gecomponeerde liedje wordt op zaterdag 2 september door een vakkundige selectiecommissie beoordeeld. Tussen 17.00 uur en 18:00 wordt je gebeld of je in de finale staat. Op maandag 4 september bepalen de finalisten zelf door trekking van lootjes de volgorde van de presentatie van de liedjes. Ook dit jaar wordt er weer een CD gemaakt met daarop de liedjes die in de finale staan. De verkiezing van het liedje is en blijft een feest voor heel Vastelaovend vierend Vollek vaan Mestreech. Zorg dat jouw liedje de basis is om van de Carnaval 2017 iets geweldigs te maken. Vanaf 15 juli is het formulier te verkrijgen bij de VVV en is het te downloaden van www.smv.nl.