18 Dec 2017 - 19:00

Maastricht

Maastricht, 26 oktober 2016
6e editie Teeke Zinge met Beppie Kraft en Angelina Meijer
Maandag 18 december 2017 organiseren Grand Café Maastricht Soiron en Alzheimeronderzoekfonds Limburg een avondvullend programma ‘Teeke Zinge’ met Beppie Kraft en Angelina Meijer. Alle gasten zingen samen met Beppie en Angelina Meijer ‘leedsjes vaan vreuger en noe’. Liedjes die niemand wil vergeten! Jan Janssen, bekende Maastrichtenaar en verhalenverteller, vertelt in zijn typerende humoristische stijl, een mooi Maastrichts kerstverhaal. Het muzikale programma start om 19.00 uur en u bent welkom vanaf 18.30 uur.
Grand Café Maastricht Soiron, Angelina Meijer, Jan Janssen en Beppie Kraft doen dit geheel belangeloos. Beppie: “Als ambassadeur van Alzheimeronderzoekfonds Limburg wil ik graag het taboe rond dementie doorbreken en meer aandacht vragen voor demente mensen en hun familie. Dat vind ik ontzettend belangrijk, want ik weet zelf hoe ontzettend verdrietig het is om het contact met iemand met dementie langzaam maar zeker te verliezen.”
Tickets zijn € 17,50 p.p. Wilt u kaarten reserveren? Stuur dan een mail naar concert@hfl.nl of bel naar (043) 407 73 61. Dit is uw kans om, in de meest intieme setting, te zingen met de meest geliefde zangeressen van ‘Mestreech’. Het muzikale programma start om 19.00 uur in Grand Café Maastricht Soiron. De opbrengst van deze avond gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg, waarvan Beppie Kraft al enkele jaren ambassadeur is. Daarmee steunen de gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg voor Limburgers. Want maar liefst 1 op de 5 mensen in Limburg krijgt deze mensonterende ziekte.