22 Jul 2017 - 20:00

Vaals

Caribische sferen in Vaals bij de 14e editie van Vols Tropical op 22 juli
Vols Tropical is al bijna niet meer weg te denken in de gemeente Vaals. Zaterdag 22 juli wordt het Prins Willem Alexanderplein omgetoverd tot een waar vakantieoord met èchte palmbomen en zomerse cocktails. Kortom een unieke ambiance, die nergens anders te vinden is in Zuid-Limburg. De organisatie, in handen van CV de Plintepuutsjere, zijn trots een programma met 2 grootste acts te mogen presenteren, namelijk de coverband Vegas en T-Spoon.

Coverband Vegas
Waarschijnlijk is het idee van deze band ontstaan in de kleedkamer van de musical “Soldaat van Oranje”. Een aantal top muzikanten hadden daar het idee om de beste coverband van Limburg te willen zijn.“En als we dan toch bezig zijn kunnen we ook wel gaan voor één van de beste coverbands van Nederland”. Die weg is vol enthousiasme ingeslagen. Deels met bandleden met ervaring en deels met totaal nieuwe gezichten voor de podia van dancings, feesttenten en events. Vegas staat voor hedendaagse muziek, maar ook voor goude-ouden meezingers. Kortom Vegas is het perfecte recept om het publiek een unieke ervaring te laten beleven. Wil je meeslepende muziek, lekker meeblèren of gewoon lekker meedansen, niets is te gek. Vegas zorgt voor een perfecte muzikale avond! Vegas danst, boeit, ervaart en vooral; gives you everything!

T-Spoon
Begin jaren ’90 starten het succesverhaal van T-Spoon. Het begint als een dance-act dat zich vooral richt op happy hardcore. De eerste twee hits waren ‘No Time 2 Waste’ en ‘Take Me 2 The Limit’. Vervolgens is de vraag of T-Spoon nog meer hits kan produceren. Dat kan de Nederlandse formatie getuigen het alom bekende ‘Where R U Now’ en ‘Mercedes Benz’. Beide liedjes komen hoog in de Nederlandse hitlijsten. De grootste hit moest echter nog komen. In 1997 scoort T-Spoon een regelrechte zomerhit met ‘Sex On The Beach’. Het nummer wordt niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Scandinavië een grote hit. Daarop volgend wordt ‘Summer Love’ de volgende hit van de groep. Als deze hits zijn de reden dat de band vandaag de dag nog steeds zeer populair is in clubs en op vele evenementen. Vaals gaat het deze zomer meemaken als T-Spoon als afsluiter op Vols Tropical 2017 staat.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is in volle gang en zijn online te koop via www.volstropical.nl of via de voorverkoopadressen the readshop Vaals, Outdoor Outlet Vaals, Enjoy Feestballonshop Gulpen, Ivo’s Sportshop Simpelveld of VVV Vaals/Gulpen of Valkenburg. De kaarten kosten in de voorverkoop € 11,= en tijdens de avond € 13,50.