4 Jun 2017 - 07:11

Venray

Schrijf je in voor het liedjesfestival!

Schrijf je in voor het liedjesfestival!

Inschrijving liedjesfestival 2017-2018 geopend!

Sinds afgelopen zondag is de vastentijd officieel voorbij. Met pasen zal menig Piëlhaas waarschijnlijk mijmerend hebben teruggedacht aan de vastelaovend 2017. Begrijpelijk, want het was weer een prachtig feest waar iedereen optimaal van genoten heeft!
Ook dit jaar heeft Rooj zich muzikaal weer op vele podia van Limburg laten zien en horen. Iets waar de kemissie Liedje enorm trots op is!
En hoewel het nu nog ver weg lijkt, Vastelaovesseizoen 2017-2018 komt eraan! Dus kemissie liedje is al weer druk op zoek naar 4 nieuwe vastelaoveskrakers!

Hierbij dan ook ‘DE OPROEP’ aan iedere artiest, tekstdichter, muziekschrijver of gewoon aan eenieder die het vastelaoveslied een warm hart toedraagt: klim in de pen en schrijf je in om volop de strijd aan te gaan voor een plek op de cd!

Het aantal inschrijvingen is onbeperkt, de inschrijftermijn sluit op zondag 4 juni 2017 om 11.11 uur. Ook dit jaar gaan op het Liedjesfestival, op 23 september 2017, maximaal 11 liedjes de strijd met elkaar aan. Dit houdt in dat er vanaf 12 inzendingen sprake is van een voorselectie. Belangrijk aandachtspunt hierbij: deze voorselectie vindt al plaats op zaterdag 17 juni 2017, 2 weken na sluiting van de inschrijftermijn. Vanaf die zaterdag zijn de finalisten van Liedjesfestival 2017 dus bekend!

Wil je een kans maken om met je vastelaovesliedje op de cd van 2018 te komen staan? Schrijf je dan nu dus  in voor het liedjesfestival!
Inschrijving kan uitsluitend digitaal via e-mail: liedje-inschrijving@pielhaas.nl

Via deze links vind je het inschrijfformulier en het reglement.