18 Nov 2017 - 20:11

Egchel

C.V. DE KEMPHAZEN ZOEKT DEELNEMERS VOOR DE EGCHELSE LIEDJES-AVOND!

Op zaterdag 18 november a.s. organiseert CV De Kemphazen weer de Egchelse liedjesavond. Dat duurt nog even, maar toch zijn we nu al volop bezig met de voorbereidingen voor deze tweede activiteit van het nieuwe carnavalsseizoen 2017/2018. Voor deze liedjesavond zijn wij op zoek naar deelnemers. Zowel de voorbereidingen als het optreden zelf op een groot podium voor een groot publiek zijn super leuk! Dat moet je echt een keer meegemaakt hebben!

Daarom roepen wij iedereen op om mee te doen aan de Egchelse liedjesavond. Dat kan individueel of met de buurman, de straat, met een vereniging, vriendengroep, familie, kennissen, of met wie dan ook. Het maakt niet uit.

Voor alle informatie over, of opgave voor de Egchelse liedjesavond kunnen jullie con-tact opnemen met Daisy van Wijlick via deesje100@hotmail.com

Opgeven kan tot 20 oktober a.s.. CV De Kemphazen zal jullie deelname ook dit jaar weer stimuleren met een financiële bijdrage als tegemoetkoming in de kosten.

De winnaar van deze liedjesavond mag Egchel vertegenwoordigen op het grote P&M Liedjesfestival op zaterdag 13 januari in ons eigen Egchel!!

De liedjes worden beoordeeld door een kundige jury en dit jaar is er weer een aparte publieksprijs.

Dus, kom op, Egchelse zangtalenten, en doe mee aan de Egchelse liedjesavond op zaterdag 18 november a.s. in gemeenschapshuis ’t Èrf.