Dat ook Limburgse vastelaovesliedjes populair zijn bij uitvaarten en begrafenissen heeft L11Alaaf al eerder gemeld. Uit navraag bij de 11 (!) Limburgse vestigingen van uitvaartverzorger Monuta blijkt dat er nog meer vastelaovesnummers hoog scoren. Opvallend is dat het nummer ‘1000 Sterre’ van het Venrayse zangduo Bjorn en Mieke, nog geen jaar oud, in de 10 top staat van meest aangevraagde Limburgse liedjes bij Monuta-vestigingen. Daarnaast staan de vastelaoveshits ‘In d’n hiemel’ en ‘Zing en lach’ van Beppie Kraft ook in het rijtje. Dit is de complete Monuta-lijst met dialect- en vastelaovesnummers:

-André Rieu – Wie sjoen os Limburg is
-Frits Rademacher – ’t Kapelke
-Jo Erens – Limburg mie Landj
-Diep Sjit (Ondiep) – Vorbeej
-Diep Sjit (Ondiep) – Stil ien de straot
-Rowwen Hèze & Chantal Janssen – Deze daag
-Rowwen Hèze – Same met ow
-Harry Bordon – Wie sjoen os Limburg is
-Beppie kraft – In d’n hiemel
-Beppie kraft – Zing en lach
-Bjorn en Mieke – 1000 sterre
-Sjef Diederen – Geneet van ut Laeve
-Frank Donders – Kiek nog eine kier um