In 2017 bestaat het duo De Geliënde (Maurice Pluijmakers en Roger Vliegen) 2 x 11 jaar. De recente LVK-winnaars maken zich op voor een jubileumweekend op zaterdag 28 oktober (aanvang 20.00 uur) en zondag 29 oktober (aanvang 14.30 uur) in zaal Op de Trepkes in Hulsberg. ‘Het Geliënde jubileum wordt uitbundig gevierd met op beide dagen een spectaculaire openingsact, een keur aan Limburgse artiesten en de presentatie van de 1e Geliënde CD‘, aldus de website van De Geliënde.
Het duo won op vrijdag 10 februari 2017 de 41ste editie van het LVK in Heerlen met het liedje Code ‘road-gael-greun’. Vanaf 2001 stonden De Geliënde in een vrijwel onafgebroken reeks 16 keer in de finale van de grootste liedjeswedstrijd van Limburg.

Vrijdag 22 september start voorverkoop van het jubileumweekend in café Op de Trepkes (aanvang 20.00 uur).