Het Geleense zangtrio MisjMasj stopt ermee. De zangers en schrijvers maken dat bekend in een persbericht. Onder de naam ‘de Koel-Klöppele’ stond de groep in 2006 in de finale van het LVK in Stein met het lied “Os vastelaoveshart”. Via het L1 radioprogramma ‘De Bende van Pollux’ werd in 2007 het nummer “Kop wie ‘ne Kloon” geplugged en gaf het trio een optreden tijdens “De Boètegewoeëne Boètezitting” in de Zoepkoel in Venlo. Met het nummer “Altied Vastelaovend” drong MisjMasj als enige Geleense inzending door tot de finale van het LVK 2008 in het Sevenumse Toverland. Ook het liedje “De bèste, dae d’r is” zorgde voor een finaleplek in 2009 voor MisjMasj. Na 2009 lukte het MisjMasj niet meer om een LVK-finaleplek te bemachtigen. Wel liet de groep zich nog enkele keren zien in de halve finales. Lees hier het persbericht van MisjMasj:

Persbericht MisjMasj
April 2017

In een zeer goede sfeer en verstandhouding heeft MisjMasj besloten om een punt te zetten achter het bestaan van de groep.

Na 11 succesvolle jaren van deze formatie slaat nu ieder zijn eigen muzikale weg in. Ronald Claessens is toegetreden tot de formatie Don Kiesjot en Marlstone Music heeft Gwen Dohmen een contract aangeboden. Het gehele MisjMasj-team staat volledig achter deze beslissingen.

De groep kan terugkijken op een mooie- en zeker binnen de Limburgse vastelaovesmeziek succesvolle tijd.
Met drie keer als finalist- en vier keer een plek in de halve finale van het LVK is MisjMasj een groep geweest die in heel onze provincie, door een goede presentatie en zang, maar zeker ook door een afwisselend en degelijk liedrepertoire bekendheid heeft genoten.

Wat zeker niet zal veranderen is de onderlinge vriendschapsband.
De datum voor de volgende barbecue staat al met stip in de agenda van het MisjMasj-team.

De zangers: Gwen Dohmen, Ronald Claessens en Ritchie Bakx
De schrijvers: Ben Erkens en Jo Deusings