Tijdens het Halfvastenweekend is op L1 Radio de de 6de Paul en Leo-Revue, ofwel het Heerlens Vastelaoveskabaret ‘Hinge gen Hergods Vòt’ te horen. Het twee uur durende programma wordt zaterdagochtend 29 maart tussen 10.00 – 12.00 uur op L1 Radio uitgezonden. Op zondagavond 30 maart is om 19.00 uur het carnavalsconcert ‘Knipa meets Ploum’ te beluisteren. De opnames zijn 16 februari gemaakt in Theater Heerlen waar onder de paraplu van De Winkbülle Heerlen en de Kirchroatsjer Vasteloavendsverein de harmonieën St.-Philomena Chevremont en TOG Welten een eerbetoon  gaven aan de grondleggers van de vastelaovesmuziek in Kerkrade en Heerlen, Nico Ploum en Wiel Knipa.

Op de kelender van L11Alaaf staat een compleet overzicht van de belangrijkste halfvastenfeesten en optochten binnen en buiten de provincie.